Сертифікат ISO 9001 (система управління якістю). Міжнародний
стандарт ISO 9001 прийнятий і визнаний більш ніж в 140 країнах світу, і являє собою набір вимог до
системи менеджменту якості підприємства. Грамотно розроблена, правильно впроваджена і сертифікована
Система управління якістю несе низку стратегічних і економічних переваг для підприємства: переваги
перед конкурентами при участі в національних і міжнародних тендерах, виставках, торгах; підвищення
якості продукції / послуг; підвищення інвестиційної привабливості.
Сертифікат ISO 14001. Впровадження ДСТУ ISO 14001:2015
“Системи екологічного управління. Вимоги і керівництво до застосування” позитивно відбивається не
тільки на навколишньому середовищі, але і є способом управління екологічними та фінансовими ризиками
компанії. Некеровані ризики, пов'язані з екологічними аспектами роботи компанії, можуть істотно
знизити економічні показники діяльності компанії і знизити її цінність. Тоді як наявність
сертифіката, виданого авторитетними сертифікаційними органами, підвищує імідж компанії і відкриває
нові можливості для роботи компанії, в тому числі на європейському і світових ринках, сприяє
залученню зарубіжних інвесторів.
Сертифікат ISO 18001. ОНSAS 18001 - міжнародний стандарт, що
регламентує вимоги до управління безпекою та гігієною праці. Він дає можливості підприємству
справлятися з виробничими ризиками, поліпшувати і вдосконалювати весь виробничий процес.
Відповідність вимогам стандарту OHSAS 18001 демонструє прагнення підприємства забезпечити безпеку і
захист своїх співробітників.
Сертифікат ISO 22000 (HACCP). ISO 22000: 2005 Система
управління безпекою харчової продукції - даний стандарт поширюється на всіх учасників ланцюга
поставок харчової продукції. Основне завдання стандарту - контроль ризиків для харчової продукції.
Система забезпечує контроль всіх етапів виробництва, упаковки, доставки і зберігання харчової
продукції.
Сертифікат SIC.COVID-FREE:2020. Сертифікат на відповідність
SIC.COVID-FREE:2020 «Система протидії COVID-19. Спеціальні вимоги для організацій» є підтвердженням
того, що підприємство зможе: визначити відповідні ризики і заходи протидії поширенню вірусу;
розробити та впровадити Програму протидії COVID-19; продемонструвати ринку і персоналу високий
рівень соціальної відповідальності; зміцнити корпоративну культуру на підприємстві та забезпечити
належну відповідальність керівництва; підвищити довіру і отримати право на використання знака
COVID-FREE.